97,1% van de huisverkopers maakt een onnodige fout: wees gewaarschuwd!

Grote kans dat je kopers misloopt: namelijk 97,1% van de huisverkopers maakt een onnodige fout! Een goede tip voor het verkopen van je huis, let goed op.

Iedereen die een huis te koop zet, weet dat Funda erbij hoort. Bij het online zoeken van huizen te koop, kom je al gauw op Funda terecht. Het aanbod is groot. Als verkoper wil je niet onderin deze oneindige lijst eindigen van huizen te koop. Vroeger kon je op Funda een toppositie kopen: jouw huis zou dan 11 keer zoveel worden gevonden. Dit is niet meer mogelijk.

Hoe ga je nu zorgen dat je een goede positie verkrijgt?
Volgens een vernieuwde formule op Funda is je huis nog niet volledig ‘aangemeld’ als je advertentie nog niet compleet is ingevuld. Er zijn bepaalde invulvelden leeggelaten. Het gevolg hiervan is dat je huisadvertentie dus lager in de lijst met huizen komt te staan. Hoe vollediger je profiel en advertentie, hoe hoger je in de zoekresultaten staat. Laat dus geen invulveld leeg!

Het ergste van allemaal is: hoe langer je huis te koop staat, hoe minder mensen reageren op je huis. Waarom? Potentiële kopers vragen zich af: Wat is er mis met het huis? Waarom staat het al zo lang te koop? Uiteindelijk kan dit zorgen voor een lagere opbrengst voor het huis, of het kan veel langer duren voordat de koper van je huis zich meldt. Zorg ervoor dat je dus vanaf het eerste moment je huisadvertentie up-to-date houdt en volledig invult.

Makelaar voor een uur: kan dit allemaal voor je regelen met de expertise van verschillende onafhankelijke makelaars ‘in huis’. Je betaalt een inzichtelijk en duidelijk basistarief, plus de makelaar per uur. Maximale exposure en de nieuwste technologieën: voor het verkopen van jouw huis.

Recommended Posts